Atraktivne, responzivne WordPress web stranice

Tvoja tvrtka zaslužuje web stranicu koja podržava njen rast

Trebaš novu web stranicu, ili konačno osvježiti onu staru koja već godinama čeka bolje dane?

Već više od 12 godina pomažem ljudima i organizacijama da ostvare kvalitetnu prisutnost na webu. Zahvaljujući mom iskustvu iz područja grafičkog dizajna, korisničkog iskustva, web tehnologija i digitalnog marketinga, dobit ćeš stranicu koja je vizualno atraktivna i jednostavna za korištenje, i pomaže ti da privučeš više klijenata.

Dizajn responzivnih web stranica
Dizajn vizualnog identiteta - logo i promotivni materijali

Ovo nije samo web stranica, već brend koji raste s tvojom tvrtkom

Ono što razlikuje moje usluge od ostalih web dizajn studija je da uključuje dizajn logotipa i vizualnog identiteta. To ti omogućava da atmosferu svoje web stranice preneseš u ostale medije i marketinške kanale – brošure, reklame, društvene mreže, e-mail marketing, video, događaje itd.

Osmišljavanjem brend strategije prije nego krenemo s izradom web stranice, pobrinut ćemo se da novi digitalni dom tvoje tvrtke podržava tvoje dugoročne ciljeve.

Ova usluga je idealna za tebe ako…

 • Već prodaješ usluge ili proizvode i želiš povećati prodaju uz pomoć interneta.
 • Želiš privući pozornost ne bilo koga, već svojih idealnih klijenata.
 • Osjećaš da tvoja postojeća web stranica više ne zadovoljava tvoje potrebe.
 • Želiš web stranicu koja odlično komunicira kvalitete i osobnost tvojeg tima.

Kako možemo surađivati

Moja supermoć je kombinacija kreativnih, tehničkih i strateških vještina. Specijalizirala sam se za izradu web stranica na WordPress platformi, besplatnom, open-source rješenju koji koriste milijuni web stranica i blogova u svijetu.

Tvoja nova web stranica neće biti samo vizualno lijepa, već i funkcionalna i optimizirana za privlačenje novih korisnika i kupaca.

Sva podrška koju trebaš je uključena

Nikad se nećeš morati pitati koji je idući korak, ili kako kreirati sadržaj za web stranicu – dizajnirala sam svoj proces tako da bude ugodan i lak za sve uključene. Uklonit ćemo stres i neodumice koje te trenutno muče i glatko dovesti do tvoje nove web stranice.


“Imali smo web stranicu koja zbog nedostatka sadržaja nije više ispunjavala naše trenutne potrebe. Odlučili smo se za suradnju s Nelom zbog zadovoljstva s kvalitetom pri izradi prethodnih projekata. Ugodno nas je iznenadio njen konstantni rad na unaprjeđenju vlastite usluge, te osobni i profesionalni integritet.

Jako sam zadovoljan s inicijalnim rezultatom projekta, a to je kvalitetna web stranica.

Preporučam Neline usluge svojim kolegama, poslovnim partnerima i klijentima zbog kvalitete njenog rada kao i ležerne, ali profesionalne komunikacije.”

Kristijan Ljutić

Direktor, 4D-monitoring d.o.o.

Koja je web stranica idealna za tebe?

Ovisno o tvojim potrebama, pripremila sam dva paketa usluga.

Web stranica od nule

Za tvrtke koje još nemaju web stranicu

 • Originalni dizajn web stranice
 • Razvoj responzivne WordPress teme
 • Instalacija WordPress-a i unos početnog sadržaja
 • Originalni dizajn logotipa
 • Knjiga standarda koja omogućuje dosljedno primjenjivanje vizualnog identiteta
 • Grafike za društvene mreže
 • Savjetovanje iz sadržajne strategije za bržu i lakšu pripremu sadržaja
 • Edukacija iz korištenja WordPress sustava
 • 30 dana e-mail podrške nakon završetka projekta

Cijena: od 20.000 KN naviše

Kako naručiti tvoju novu web stranicu

Klik na donji gumb odvesti će te na formular za upit. Pošalji mi poruku i vrlo rado ću odgovoriti na sva tvoja pitanja i dati ti precizniju procjenu cijene projekta.

Pošalji upit


Primjeri web stranica mojih klijenata

>
<

 • Responzivna web stranica 4D-monitoring

  4D-monitoring vizualni identitet i responzivna WordPress web stranica

 • Responzivna web stranica Claire Fortune

  Claire Fortune vizualni identitet i responzivna WordPress web stranica

 • Responzivna web stranica Nubeculis

  Nubeculis vizualni identitet i responzivna WordPress web stranica

 • Responzivna web stranica Mjesec fantastike

  Mjesec Fantastike vizualni identitet i responzivna WordPress web stranica

Ako ti se sviđaju ove web stranice…

Klikni ovdje i pošalji upit


Nela Dunato

O meni

Bok, ja sam Nela! Vodim dizajn studio koji pomaže malim tvrtkama i kreativcima da razviju vrhunske brendove, kroz stvaranje jedinstvenih i posebnih vizualnih iskustava. Autorica sam knjige o brendingu za pružatelje usluga “The Human Centered Brand”.

Želim omogućiti poduzetnicima da privuku klijente s kojima je užitak surađivati kroz moje usluge dizajna logotipa i vizualnih identiteta, digitalne strategije i izrade responzivnih web stranica.

Uz svoj freelance posao, podučavam grafički dizajn na Otvorenom uličištu Algebra, pišem blog na engleskom jeziku te stvaram magično-nadrealističke umjetničke slike.

No, dosta o meni…

Pričajmo o tvojoj web stranici


Priča o dizajnu tvoje nove web stranice

 1. Ako zaključim da bismo mogli dobro surađivati i dostupna sam u predviđenom roku, šaljem detaljniji upitnik putem kojeg ćeš dati više informacija o svojoj tvrtki, projektu i potrebama za dizajnom.

  Također šaljem i svoj Vodič kroz dizajn logotipa i web stranice u kojem je pojašnjen moj kreativni proces, način rada te uvjeti suradnje kako bi bili sigurni da sam ja prava dizajnerica za tvoj projekt.

 2. Nakon što ispuniš upitnik, dogovaramo Skype sastanak da se malo bolje upoznamo. Vjerojatno ću te pitati još neka dodatna pitanja, a sigurna sam da ćeš i ti imati pitanja za mene :)

  (Ako živiš u Rijeci, možemo se naći na kavi uživo.)

 3. Ako nakon sastanka oboje ustanovimo da smo super tim, pripremit ću ponudu koja opisuje detalje projekta, rokove, plan rada i cijenu.

 4. Kad prihvatiš ponudu, čeka nas još samo malo papirologije!

  Službeno počinjemo s projektom nakon što potpišemo ugovor o suradnji i uplatiš predujam (30% iznosa cijene projekta).

 5. Ako radimo “Web stranicu od nule”, počet ćemo sa planiranjem sadržajne strategije. Poslat ću ti radne listove koji će ti pomoći u stvaranju sadržaja, dok ja radim na dizajnu vizualnog identiteta. Na taj način tvja će nova stranica brže biti gotova.

 6. Bacam se na posao i najprije pripremam moodboard brenda sa inspirativnim fotografijama te primjerima stilova vizualnog identiteta pomoću kojeg ćemo provjeriti da li se slažemo oko generalnog stila.

  Zatim skiciram ideje za logotip, koje onda dorađujem u ispolirane koncepte. Nastavljam raditi na tim konceptima dok nisam posve zadovoljna sa finalnim konceptom logotipa koji zadovoljava sve potrebe projekta.

  Ovaj proces obično traje do 2 tjedna.

 7. Nakon što odobriš dizajn logotipa, dizajnirat ću ostatak vizualnog identiteta.

  Ovisno o opsegu paketa koji smo dogovorili, ovaj korak može potrajati 1 do 2 tjedna.

 8. Kad završim prijedlog vizualnog identiteta i grafika koje su uključene u paket, poslat ću ti ih da ih pregledaš i odobriš.

 9. Kad smo oboje zadovoljni s novim logotipom i vizualnim identitetom, šaljem fakturu na idućih 30% iznosa cijene projekta.

 10. Sad službeno počinjemo s dizajnom web stranice. Dizajnirati ću različite koncepte nove stranice i dorađivati ih dok ne dođem do onog najboljeg koji savršeno odgovara potrebama tvog projekta. Ovaj koncept sastoji se od dva dijela:

  1. Vizualnog stila koji opisuje boje, tipografiju, slike i atmosferu web stranice
  2. Prototip web stranice na kojem se vidi razmještaj i organizacija sadržaja (bez lijepog dizajna).

  Ovaj proces može trajati do 2 tjedna.

 11. Prezentiram ti prijedlog dizajna web stranice. Ako sve izgleda super, nastavljamo dalje s projektom!

 12. Ako imaš neke zamjerke na prijedlog, prodiskutirat ćemo tako da dobijem još bolju sliku o tvojoj tvrtki, a zatim ću napraviti drugi prijedlog koji još bolje odgovara potrebama projekta.

  Jedan krug revizija uključen je u cijenu projekta.

 13. Kad su dizajn i prototip web stranice odobreni, nastavljam kodirati finalni izgled teme i funkcionalnosti web stranice.

  Ovisno o funkcionalnostima koje smo dogovorili, ova faza može trajati 1-2 tjedna.

 14. Kad završim s kodiranjem, šaljem ti link na testnu web stranicu tako da možeš vidjeti kako izgleda na računalu i mobilnim uređajima.

  Ako primijetiš bilo kakve greške, to ću odmah ispraviti. Ako sve izgleda dobro, gotovi smo!

 15. Kad smo sigurni da je sve sa stranicom u redu, šaljem finalnu fakturu na preostali iznos cijene projekta.

 16. Nakon plaćanja, selim web stranicu sa svog testnog servera na tvoju domenu i ona postaje vidljiva tvojim posjetiteljima.

  Ako ne znaš kako koristiti WordPress, dogovorit ćemo edukaciju tijekom koje ću ti pokazati kako dodavati i mijenjati sadržaj.

Kraj!

Naruči svoju novu web stranicu

Da bismo započeli planirati tvoj projekt, klikni na donji gumb, ispuni formular s detaljima o svom projektu i odgovorit ću u roku od jednog radnog dana.


Povremeno postavljana pitanja

Koliko dugo traje izrada web stranice?

Trebat će nam oko 2 mjeseca od početka rada na vizualnom identitetu, do objave web gotove stranice. (Naravno, samo ako sadržaj i komentare pošalješ na vrijeme.)

Prije početka projekta često imam listu čekanja koja obično traje 1-2 mjeseca, pa uračunaj i to u moguće rokove.

Već imam logo i vizualni identitet, možeš li nam samo dizajnirati stranicu?

Moja najveća vještina je stvaranje vizualnih identiteta i implementiranje u različite medije (uključujući web i aplikacije). Ne radim s vizualnim identitetima koje je netko drugi dizajnirao. No bez brige, ima mnogo dizajnera koji će to vrlo rado učiniti.

Što je WordPress?

WordPress je besplatni, open-source sustav za upravljanje sadržajem web stranica i blogova. Uz pomoć WordPress-a, bilo tko može dodavati i mijenjati sadržaj na svojoj stranici, bez obzira na tehničko predznanje. U Hrvatskoj postoje tisuće dizajnera, programera i marketinških stručnjaka koji u svom radu koriste WordPress.

Razvijaš li vlastite funkcionalnosti web stranice?

Ne, ali surađujem s pouzdanim, iskusnim WordPress developerima koji mogu uskočiti ako je potrebno isprogramirati nešto za što ne postoje gotova rješenja.


Imaš još pitanja za mene?

Pošalji upit