Grafički dizajn atraktivnih logotipa i vizualnih identiteta za vrhunske profesionalce

Tvoja tvrtka posluje već više godina, ili upravo pokrećeš svoj novi samostalan posao koristeći bogato iskustvo stečeno u prijašnjim tvrtkama. Svojim klijentima pružaš veliku vrijednost koji oni prepoznaju i cijene, ali konkurencija je velika, a one stvarno dobre klijente je teško naći.

Kako god bilo,

 • Želiš privući pozornost svojih idealnih klijenata.
 • Želiš da ljudi doživljavaju tvoju tvrtku kao iskusnu i profesionalnu, jer to i jest.
 • Želiš da ljudima odmah bude jasno kako se razlikuješ od konkurencije.

Ako je tako, na dobrom si mjestu. Moje su usluge dizajna i savjetovanja namijenjene tvrtkama i obrtima koje pružaju usluge izuzetne kvalitete te žele proširiti svoje poslovanje i stati uz bok vodećim tvrtkama u tome području.

Logo dizajn

Jedinstven, snažan i pamtljiv vizualni identitet može ti pomoći osvojiti pozornost koju želiš

Kroz proces otkrivanja kvaliteta brenda tvoje tvrtke, stvaramo vizualnu priču koja komunicira izravno s tvojim idealnim klijentima, kako bi se osjećali kao da pripadaju tvojoj zajednici.

Vizualni identitet gradimo na tvojim temeljnim vrijednostima i on prenosi tvoju osobnost i osobnost tvog tima, što ga prirodno čini jedinstvenim i autentičnim. Takav vizualni identitet ističe kako se tvoja tvrtka razlikuje od svih drugih tvrtki.

Ne moraš se više postavljati na trepavice da se istakneš među ostalima u istoj branši – tvoj brend do radi za tebe.

Kad tvoj vizualni identitet komunicira tvoje vrijednosti, prednosti tvog rada i po čemu je tvoja tvrtka posebna, to privlači baš one ljude s kojima najviše želiš surađivati.

Vizualni identitet - dizajn logotipa i posjetnica

“Svi klijenti primjećuju dosljednost u našoj primjeni vizualnog identiteta”

“Vizualni identitet odredili smo kao prioritetan element u tvrtki prilikom samog pokretanja posla. Takav stav zauzeli smo prvenstveno iz pozitivnog dojma koji smo stjecali kad bi se nama kao klijentu obratila tvrtka (naročito mala) koja ima profesionalno definiran vizualni identitet. Takav stil nam je pokazivao da je nekome stalo do vlastitog biznisa, te da je posvetio dodatno vrijeme oblikovanju nastupa tvrtke prema svojim korisnicima.

Očekivali smo da će takav pristup našoj tvrtki s vremenom donijeti prepoznatljivost i ponosni smo što smo to i postigli – klijenti i suradnici nam i nakon nekoliko godina priđu i kažu nam “zapamtili smo vas po onoj vašoj neobičnoj posjetnici” ili “vidjeli smo vaše ljude na terenskom mjerenju, prepoznali smo auto zbog naljepnica”, pa sve do pozitivnih komentara na kompletnu dokumentaciju tvrtke koja pored tehničkog oblikovanja po pravilima struke, ima i dodatnu atraktivnost zbog dosljednog praćenja preporuka iz knjige standarda naše dizajnerice.

Tijekom godina se potvrdilo da svi klijenti primjećuju dosljednost u našoj primjeni vizualnog identiteta, čak i oni od kojih to ne bismo očekivali, posebno zato što se naša tvrtka bavi inženjerstvom i tehničkim savjetovanjem, a ne prodajom ili marketnigom.

Naša komunikacija zbog svega navedenog djeluje profesionalnije, te se ni u kojem smislu ulaganje u razvoj viz. identiteta ne može okarakterizirati kao preveliko ulaganje, jer osim što to objektivno nije značajan financijski izdatak, po našoj prosudbi predstavlja nezaobilazan početni korak za svaku tvrtku.”

Kristijan Ljutić

Direktor, 4D-monitoring d.o.o.

Logo i vizualni identitet za 4D-monitoring

Dizajn posjetnica za 4D-monitoring

100% originalan ručni rad – jer je tvoja tvrtka drugačija

Dizajn vizualnog identiteta - hand lettering

Moja supermoć je prevođenje temeljnih vrijednosti tvrke, kvalitete brenda i prednosti koje tvoja tvrtka pruža klijentima u jezik simbola, boja i oblika slova koji pričaju tvoju priču.

Posebnost mog rada je ručno crtanje natpisa (en. hand-lettering) te elegantnih i privlačnih vizualnih simbola.

Rukom crtani logotipi ističu se u moru tendovskih fontova i šablonskih znakova.

Umjesto da radiš isto što i svi ostali, možeš imati svoj vlastiti jedinstveni stil slova u logotipu koji odiše osobnošću. Svako pojedino slovo brižljivo je stvarano kako bi finalni logotip bio potpuno drugačiji od svega dosad viđenog.

Slikovni ili apstraktni simboli i monogrami započinju kao skice na papiru, što osigurava njihovu unikatnost i izražajan stil. Kroz temeljiti proces razvoja znaka kroz desetke ili stotine iteracija oni postaju moderan digitalni vizual usklađen sa najvišim standardima koji su potrebni da bi logo bio primjenjiv u različitim medijima: na webu, tisku, društvenim mrežama, e-mail kampanjama, prezentacijama uživo i mnogim drugim.


Pretvorimo tvoj brend iz dosadnog u izvanredan

Dizajn logotipa i vizualnog identiteta

Što je uključeno?

 • Originalni dizajn logotipa.
 • Više varijanti i tipova datoteka za raznovrsne primjene logotipa.
 • Dizajn posjetnice*
 • Dizajn memoranduma*
 • Dizajn email potpisa*
 • Grafike za društvene mreže*
 • Knjiga standarda koja omogućuje tebi i tvojim suradnicima da dosljedno primjenjujete novi vizualni identitet.

Cijena vizualnog identiteta počinje od 10.000 KN naviše

Vizualni identitet - grafički dizajn posjetnice i memoranduma

* Odaberi svoje aplikacije vizualnog identiteta

Većini tvrtki s kojima radim potrebne su gore navedene primjene (posjetnica, memorandum, potpis, društvene mreže), no možeš odabrati one koje su za tvoju tvrtku prioritet. Primjeri rješenja koja možemo uključiti u dizajn vizualnog identiteta su:

 • Dizajn dokumentacije (ponuda, račun, ugovor, prezentacija, mapa)
 • Grafike za uredski prostor i vozila (natpisne ploče, naljepnice, tapete, smjerokazi)
 • Promotivni materijali (brošura, roll-up banner, oglasi za tisak ili digitalne kanale)
 • Rješenja za tisak ambalaže (kutije, vrećice, etikete).

Treba ti i web stranica?

Mogu novi vizualni identitet tvoje tvrtke prenijeti u izuzetno korisničko iskustvo.

Pogledaj moje usluge dizajna WordPress web stranica.

Kako naručiti novi logo i vizualni identitet

Cijene su individualno formirane za svaki projekt nakon što saznam više informacija o tvojoj tvrtki, njenim potrebama i poslovnim planovima.

Klik na donji gumb odvesti će te na formular za upit. Pošalji mi poruku i vrlo rado ću odgovoriti na sva tvoja pitanja i dati ti precizniju procjenu cijene projekta i kada možemo početi.

Pošalji upit

“Bolje od ičega što sam mogla zamisliti!”

“Suradnja s Nelom je bila izvanredna! Imala sam općenitu ideju smjera u kojem sam željela da logotip ide, ali ništa konkretno. Poslala sam joj neke slike koje mi se sviđaju i pokušala opisati koji osjećaj želim prenijeti, ali mislila sam da su moji naputci prilično nejasni. Nekako je uspjela pretočiti moje nejasne naputke u simbol koji je ne samo točno ono što sam imala na umu, već bolje od ičega što sam mogla zamisliti! Oduševila me njena kreativnost. Čak se sjetila da bi mogla ručno naslikati pozadinu akvarelom da bi slici dala organski i mekani izgled kojem sam se nadala.

Nela je učinila cijeli proces dizajna mog logotipa vrlo zabavnim. Ne mogu je dovoljno preporučiti!”

Nadia Setzer

Trenerica integrativne medicine, Wild Woman Journeys (S.A.D.)

Dizajn logotipa za Wild Woman Journeys

Dizajn logotipa za Wild Woman Journeys


Primjeri vizualnih identiteta i logotipa mojih klijenata

Ovo su samo neki od projekata na kojima sam radila. Više mojih radova dostupno je u dizajn portfoliu.

><

 • Dizajn logotipa i vizualnog identiteta Čudesa od mesa

  Čudesa od mesa logotip i vizualni identitet

 • Dizajn logotipa Student Justice Union

  Student Justice Union logotip i vizualni identitet

 • Savarakatini logotip i vizualni identitet

  Savarakatini logotip i vizualni identitet

 • Incon dizajn logotipa i vizualnog identiteta

  Incon dizajn logotipa i vizualnog identiteta

 • Rikon logotip i vizualni identitet

  Rikon logotip i vizualni identitet

 • Dizajn logotipa za bend Komfor

  Dizajn logotipa za bend Komfor

Ako ti se sviđaju ovi logotipi…

Pošalji upit


Nela Dunato

O meni

Bok, ja sam Nela, dizajnerica s 15 godina profesionalnog iskustva. Vodim dizajn studio koji pomaže malim, ali uspješnim tvrtkama da razviju vrhunske brendove. Autorica sam knjige o brendingu za pružatelje usluga “The Human Centered Brand”.

Želim omogućiti poduzetnicima da privuku klijente s kojima je užitak surađivati kroz moje usluge dizajna logotipa i vizualnih identiteta, digitalne strategije i izrade responzivnih web stranica.

Uz svoj freelance posao, podučavam grafički dizajn na Otvorenom uličištu Algebra, održavam radionice poslovnih vještina, pišem blog na engleskom jeziku te stvaram magično-nadrealističke umjetničke slike.

No, dosta o meni…

 

Pričajmo o tvom novom logotipu

 


Iskustva zadovoljnih klijenata

“Nela je dizajnirala zapanjujuće dobar logo”

Trebao mi je logotip za moju novu tvrtku, a Nela je dizajnirala zapanjujuće dobar logo. Jako sam sretan i uzbuđen što je uspjela spojiti sve vrijednosti moje tvrtke u ovaj upečatljivi logotip.

Odlučio sam raditi s njom jer su me se dojmili njen portfolio i razrađeni proces dizajna. U početku me brinulo kako surađivati s nekime iz druge države, ali je njezina profesionalnost i pouzdanost opravdala moje povjerenje. Svakako bih ponovno surađivao s njom i preporučio je svakome kome bi koristile njene usluge, 200%. Najbolja je!

Malik Jones

Osnivač i direktor Student Justice Union LLC (S.A.D.)

Dizajn logotipa Student Justice Union

Dizajn vizualnog identiteta Student Justice Union

Dizajn logotipa i vizualnog identiteta za Silver Lime Cafe

Dizajn članske iskaznice za Silver Lime Cafe

“Apsolutno sam oduševljen rezultatima”

Trebao sam logotip za svoj novi kafić. Razmišljao sam da to napravim sam, ali sam zaključio da iako bih mogao napraviti nešto besplatno koristeći slike s interneta, vjerojatno neće biti kvalitetno ili imati efekt koji sam želio. Smatrao sam da je previše rizično prepustiti nešto ovako temeljito važno slučaju.

Odabrao sam Nelu jer je njena web stranica ostavljala dojam osobe koja ima znanje i iskustvo, a njeni su radovi demonstrirali očiti talent u tom području. No na kraju se odluka svela na lice i osobnost kojoj sam znao da mogu vjerovati. Činila se nešto skuplja od nekih drugih dizajnera, ali bio sam siguran da ću dobiti ono što sam platio.

Iskustvo rada s Nelom je bilo izvanredno! Ponijela se prijateljski i strpljivo. Njena uputstva i upiti bili su jasni. Poticala je dijalog i cijenila moje prijedloge i mišljenje. Odgovarala je na pitanja i nedoumice. Pomogla mi je savjetima o tehničkim pitanjima i širim aspektima projekta.

Najbolje mi je bilo što sam se osjećao kao cijenjeni sudionik u kreativnom procesu, pomažući stvoriti nešto na što ću biti ponosan.

Bilo mi je zadovoljstvo pratiti razvoj različitih elemenata, od inicijalnih koncepata i revidiranih verzija, do primjena kroz različite medije. Apsolutno sam oduševljen rezultatima i mislim da dosta o tome govori što su i drugi ljudi s kojima surađujem primijetili da je logotip očito djelo profesionalca.

Nela pruža izvrsnu uslugu i definitivno bih ponovno surađivao s njom na drugim projektima kad bude potrebe. Preporučio bih je svima koji trebaju logo i vizualni identitet za novu ili postojeću tvrtku. S njom je sjajno raditi.

Ian Daniel Taylor

Direktor, Silver Lime Café Ltd (Velika Britanija)

Moja kolegica i ja smo oduševljeni Nelinim radom. Vrlo cijenimo profesionalnost s kojim nas je tretirala kroz cijeli projekt i što je svaku fazu kreiranja izvanrednog crteža izvršila na vrijeme. Zahvalni smo i nadamo se da ćemo ponovno surađivati.

Derick Bostridge

Direktor marketinga, Hurstpierpoint College (Velika Britanija)

Dizajn amblema za Hurstpierpoint College