O meni

Nela Dunato profil

Nela Dunato Art & Design je studio za dizajn posvećen razvoju unikatnih i upečatljivih vizualnih identiteta i web stranica za male tvrtke u kreativnim, wellness i tehnološkim industrijama.

Izvanredne ideje trebaju izvanrednu prezentaciju.

Imaš odlične proizvode i usluge koje želiš podijeliti s ljudima koji te shvaćaju i dijele tvoj pogled na svijet. Za tebe posao nije samo posao, već u njega osim vremena i novaca, ulažeš i srce. Znaš koliko je ono što radiš drugačije od svega što rade tvoji konkurenti, ali teško ti je to iskomunicirati potencijalnim kupcima i ponekad se osjećaš kao da se utapaš u moru ponuda sličnih tvojima.

Zaboravi na trendove, šablone i imitiranje drugih.

U mojem studiu svaki je detalj stvoren isključivo za tvoju tvrtku, a tvoji će klijenti biti oduševljeni marketinškim materijalima kakve dosada nisu vidjeli.

U svom radu kombiniram umjetničku kreativnost s tehničkim znanjem i sposobnošću rješavanja problema, što mi omogućava da za tvoje projekte stvorim unikatna dizajnerska rješenja koja su istovremeno lijepa i funkcionalna te privlače upravo tvoje idealne klijente.

Saznaj više o tome što mogu učiniti za tvoju tvrtku…

Pogledaj moje usluge


Tko je zapravo Nela Dunato?

Kreativka. Individualka. Beskrajno znatiželjna. Ljubiteljica svega čudnog i fantastičnog. I naravno, mačaka.

Grafičkim dizajnom se profesionalno bavim od 2005. godine. Nekoliko godina provela sam radeći u riječkim agencijama za web razvoj, a 2013. pokrećem svoj obrt Nela Dunato Art & Design. Motivacija pri pokretanju bila mi je želja da radim na kreativnim projektima za ljude s kojima ću ne samo ostvariti odličnu profesionalnu suradnju, već iza čijih ideja i vizija zaista mogu stajati 100%.

Nela Dunato predavanje
Foto: Neuralab

Strast i hobi mi je umjetnost, a vještinu crtanja koristim i u svom poslu, stvarajući originalne logotipe i ilustracije za promotivne materijale. Ne izlazim iz kuće bez bilježnice i pribora za crtanje. Često me možete vidjeti na plaži kako crtkam primorske motive, ili imaginarne vizije koje mi u tom trenutku padnu na pamet. Ilustrirala sam nekoliko naslovnica knjiga te sudjelovala u brojnim umjetničkim izložbama u Hrvatskoj i inozemstvu.

Podučavanje je bilo prisutno u mom životu još od srednje škole u raznim oblicima: instrukcije, demonstrature na fakultetu, vođenje kreativnih radionica, pisanje web tutoriala i članaka za knjige, predavanja na konferencijama te održavanje radionica iz područja dizajna i marketinga. Trenutno predajem tečaj grafičkog dizajna na Pučkom otvorenom učilištu Algebra u Rijeci.

Pišem blog na engleskom jeziku te objavljujem e-knjige, online tečajeve i druge resurse.

Nela Dunato vila
Foto: Davor Žunić – Fotofaktor

Vidimo se na društvenim mrežama?

Za redovite objave o mojim projektima i drugim novostima, najbolje je pratiti me na nekom od svojih omiljenih društvenih kanala:

  • Instagram – moje sketchbook avanture, umjetničke slike i dizajn projekti.
  • Twitter – projekti, blog članci, zanimljive stvari na koje naiđem te crtice iz života – moglo bi se reći da sam tu najaktivnija.
  • Facebook – malo zapušten profil, no uvijek na njega dodajem nove umjetničke slike.
  • YouTube – videi mojih bilježnica i procesa crtanja na engleskom jeziku. Uskoro možda bude i nešto dizajna!