Iskustva zadovoljnih klijenata

Evo što poduzetnici s kojima sam surađivala kažu o radu sa mnom:

“Shvatila je koja je bit našeg rada”

Trebalo mi je vizualno rješenje i web stranica za udrugu. Nisam točno znala kako želim da nam izgleda logo niti koje sve aspekte treba uzeti u obzir prilikom njegove izrade. Najviše me je brinulo hoću li znati verbalizirati ono što smatram da mi je važno i hoću li uspjeti odgovoriti na sva pitanja koja su bitna da se posao obavi kako treba.

Nelu smo izabrali prije svega jer smo upoznati s njezinim radom, i smatrali smo da je upravo ona najbolji izbor uzimajući u obzir fokus naše udruge. Nela ima artistističku notu u svom radu i to smo željeli za našu udrugu i njezin vizualni identitet.

Iskustvo suradnje je bilo odlično. Nela je vrlo disciplinirana, predana, odgovorna i kreativna. Za one aspekte koje nismo uopće smatrali da su važni, a ispostavilo se da itekako jesu važni, Nela je izvukla iz nas što je bilo potrebno. Kreirala je izvrstan vizualni identitet i vrlo jednostavnu i lijepu stranicu. Ekstrahirala je iz naših glava sve što joj je potrebno da izradi kreativno rješenje za našu udrugu. Shvatila je što želimo, koja je bit našeg rada i to je popratila vizualom.

Svidjelo nam se što je Nela slušala sugestije i uvažavala želje, iako naručitelj (mi) često ne zna koliko su neke stvari komplicirane s druge strane spektra, i koliko je neke stvari teško iz teorije pretočiti u praksu. Međutim, sve što smo htjeli, bilo lakše ili teže, Nela je ispoštovala i potrudila se da maksimalno zadovolji naše želje. Jako nam se svidjela Nelina discipliniranost, korektnost, odgovornost, jednostavnost i kreativnost u pristupu. Vrlo jednostavna i efikasna komunikacija i brz dogovor.

Jako smo zadovoljni. Imamo nešto opipljivo. Veseli nas što naše aktivnosti možemo podijeliti na stranici. Smatramo da je stranica i vizual prvi korak naprijed i dao nam je svojevrstan “vritnjak” da krenemo naprijed.

Apsolutno bismo ponovno surađivali s Nelom! Preporučili bismo njene usluge svima koji žele kreirati vizualni identitet i stranicu, a naročito ako govorimo o sektoru udruga i onima koji imaju sklonosti prema artističkom izražaju.

Ana Marković

Osnivačica udruge PEZ

“Daje mi osjećaj veće profesionalnosti u nastupu prema klijentima”

Pokrenula sam poslovanje za koje mi je nedostajala web stranica za profesionalniju i kompetentniju prezentaciju klijentima. Najveća briga mi je bila odabir prave osobe za realizaciju posla u smislu profesionalnosti, ostvarivanja željenog rezultata, podrške i ugodne suradnje, uz korektnu cijenu i financijsko ulaganje.

Odlučila sam surađivati s Nelom na temelju preporuke kompetentne osobe, izvrsnog prvog osobnog i profesionalnog dojma i korektne ponude.

Suradnja s Nelom je bila izvrsna, profesionalna i vrlo ugodna, bazirana na povjerenju. Eventualne brige i strepnje su bile kratkog vijeka, zahvaljujući kontinuiranoj podršci, poštivanju dogovora, istančanom osjećaju za komunikaciju i poštovanju prema klijentu.

U odnosu na moja prijašnja iskustva sa sličnim uslugama, Nela pruža veću podršku i sigurno vođenje u rješavanju stručnih pitanja, suptilno osvještava nejasne želje kod klijenta. Uštedila mi je vrijeme, jer nije bilo brige niti potrebe za dodatnim provjeravanjem dogovorenog i učinjenog.

Izuzetno sam zadovoljna rezultatom projekta. S obzirom da mi je poslovanje još u početnoj fazi, utjecaj web stranice još nije došao do izražaja, ali mi daje osjećaj veće profesionalnosti u nastupu prema klijentima.

Svakako bih ponovila suradnju, zbog profesionalnosti, podrške, poštivanja dogovora, ugodne suradnje i osobnosti, osjećaja povjerenja u stručnu kompetenciju, istančani osjet za ugodnu komunikaciju sa stavom. Vrlo rado ću je preporučiti dalje zbog izvrsnog iskustva i rezultata suradnje.

Sanja Krmpotić

Vlasnica konzultantskog obrta Sagape

“Nela je dizajnirala zapanjujuće dobar logo.”

Trebao mi je logotip za moju novu tvrtku, a Nela je dizajnirala zapanjujuće dobar logo. Jako sam sretan i uzbuđen što je uspjela spojiti sve vrijednosti moje tvrtke u ovaj upečatljivi logotip.

Odlučio sam raditi s njom jer su me se dojmili njen portfolio i razrađeni proces dizajna. U početku me brinulo kako surađivati s nekime iz druge države, ali je njezina profesionalnost i pouzdanost opravdala moje povjerenje. Svakako bih ponovno surađivao s njom i preporučio je svakome kome bi koristile njene usluge, 200%. Najbolja je!

Malik Jones

Osnivač i direktor Student Justice Union LLC

“Apsolutno sam oduševljen rezultatima”

Trebao sam logotip za svoj novi kafić. Razmišljao sam da to napravim sam, ali sam zaključio da iako bih mogao napraviti nešto besplatno koristeći slike s interneta, vjerojatno neće biti kvalitetno ili imati efekt koji sam želio. Smatrao sam da je previše rizično prepustiti nešto ovako temeljito važno slučaju.

Odabrao sam Nelu jer je njena web stranica ostavljala dojam osobe koja ima znanje i iskustvo, a njeni su radovi demonstrirali očiti talent u tom području. No na kraju se odluka svela na lice i osobnost kojoj sam znao da mogu vjerovati. Činila se nešto skuplja od nekih drugih dizajnera, ali bio sam siguran da ću dobiti ono što sam platio.

Iskustvo rada s Nelom je bilo izvanredno! Ponijela se prijateljski i strpljivo. Njena uputstva i upiti bili su jasni. Poticala je dijalog i cijenila moje prijedloge i mišljenje. Odgovarala je na pitanja i nedoumice. Pomogla mi je savjetima o tehničkim pitanjima i širim aspektima projekta.

Najbolje mi je bilo što sam se osjećao kao cijenjeni sudionik u kreativnom procesu, pomažući stvoriti nešto na što ću biti ponosan.

Bilo mi je zadovoljstvo pratiti razvoj različitih elemenata, od inicijalnih koncepata i revidiranih verzija, do primjena kroz različite medije. Apsolutno sam oduševljen rezultatima i mislim da dosta o tome govori što su i drugi ljudi s kojima surađujem primijetili da je logotip očito djelo profesionalca.

Nela pruža izvrsnu uslugu i definitivno bih ponovno surađivao s njom na drugim projektima kad bude potrebe. Preporučio bih je svima koji trebaju logo i vizualni identitet za novu ili postojeću tvrtku. S njom je sjajno raditi.

Ian Daniel Taylor

Direktor, Silver Lime Café Ltd

“Svi klijenti primjećuju dosljednost u našoj primjeni vizualnog identiteta”

“Vizualni identitet odredili smo kao prioritetan element u tvrtki prilikom samog pokretanja posla. Takav stav zauzeli smo prvenstveno iz pozitivnog dojma koji smo stjecali kad bi se nama kao klijentu obratila tvrtka (naročito mala) koja ima profesionalno definiran vizualni identitet. Takav stil nam je pokazivao da je nekome stalo do vlastitog biznisa, te da je posvetio dodatno vrijeme oblikovanju nastupa tvrtke prema svojim korisnicima.

Očekivali smo da će takav pristup našoj tvrtki s vremenom donijeti prepoznatljivost i ponosni smo što smo to i postigli – klijenti i suradnici nam i nakon nekoliko godina priđu i kažu nam “zapamtili smo vas po onoj vašoj neobičnoj posjetnici” ili “vidjeli smo vaše ljude na terenskom mjerenju, prepoznali smo auto zbog naljepnica”, pa sve do pozitivnih komentara na kompletnu dokumentaciju tvrtke koja pored tehničkog oblikovanja po pravilima struke, ima i dodatnu atraktivnost zbog dosljednog praćenja preporuka iz knjige standarda naše dizajnerice.

Tijekom godina se potvrdilo da svi klijenti primjećuju dosljednost u našoj primjeni vizualnog identiteta, čak i oni od kojih to ne bismo očekivali, posebno zato što se naša tvrtka bavi inženjerstvom i tehničkim savjetovanjem, a ne prodajom ili marketnigom.

Naša komunikacija zbog svega navedenog djeluje profesionalnije, te se ni u kojem smislu ulaganje u razvoj viz. identiteta ne može okarakterizirati kao preveliko ulaganje, jer osim što to objektivno nije značajan financijski izdatak, po našoj prosudbi predstavlja nezaobilazan početni korak za svaku tvrtku.”

Kristijan Ljutić

Direktor, 4D-monitoring d.o.o.

“Bolje od ičega što sam mogla zamisliti!”

“Suradnja s Nelom je bila izvanredna! Imala sam općenitu ideju smjera u kojem sam željela da logotip ide, ali ništa konkretno. Poslala sam joj neke slike koje mi se sviđaju i pokušala opisati koji osjećaj želim prenijeti, ali mislila sam da su moji naputci prilično nejasni. Nekako je uspjela pretočiti moje nejasne naputke u simbol koji je ne samo točno ono što sam imala na umu, već bolje od ičega što sam mogla zamisliti! Oduševila me njena kreativnost. Čak se sjetila da bi mogla ručno naslikati pozadinu akvarelom da bi slici dala organski i mekani izgled kojem sam se nadala.

Nela je učinila cijeli proces dizajna mog logotipa vrlo zabavnim. Ne mogu je dovoljno preporučiti!”

Nadia Setzer

Trenerica integrativne medicine, Wild Woman Journeys (SAD)

“Imali smo web stranicu koja zbog nedostatka sadržaja nije više ispunjavala naše trenutne potrebe. Odlučili smo se za suradnju s Nelom zbog zadovoljstva s kvalitetom pri izradi prethodnih projekata. Ugodno nas je iznenadio njen konstantni rad na unaprjeđenju vlastite usluge, te osobni i profesionalni integritet.

Jako sam zadovoljan s inicijalnim rezultatom projekta, a to je kvalitetna web stranica.

Preporučam Neline usluge svojim kolegama, poslovnim partnerima i klijentima zbog kvalitete njenog rada kao i ležerne, ali profesionalne komunikacije.”

Kristijan Ljutić

Direktor, 4D-monitoring d.o.o.

Moja kolegica i ja smo oduševljeni Nelinim radom. Vrlo cijenimo profesionalnost s kojim nas je tretirala kroz cijeli projekt i što je svaku fazu kreiranja izvanrednog crteža izvršila na vrijeme. Zahvalni smo i nadamo se da ćemo ponovno surađivati.”

Derick Bostridge

Direktor marketinga, Hurstpierpoint College (Velika Britanija)


Želiš li i ti tako izuzetno iskustvo rada na novom dizajnu vizualnog identiteta?

Pošalji upit