Radionica: Brend strategija za pružatelje usluga

Brend strategija radionica

Tvoja tvrtka pruža jedinstvene i izvanredne usluge – zašto je onda tvoj brend tako dosadan?

Možda već znaš da snažan brend može pomoći tvojoj tvrtki da:

 • bude upečatljiva i pamtljiva
 • se istakne među ostalim tvrtkama
 • izgleda vjerodostojno i profesionalno
 • privuče tvoje idealne klijente
 • potakne ljude da te preporučaju drugima
 • podigneš cijene i više zarađuješ

No još uvijek ne znaš odakle krenuti i kako stvoriti jedinstven i upečatljiv brend? Razlog tvoje zbunjenosti je to što nisi načisto s time što čini tebe, tvoj rad i tvoju tvrtku jedinstvenima i kako to iskoristiti u svom marketingu i vizualnom identitetu.

Smjernice i detaljan plan koji definira kako se tvoja tvrtka prezentira u javnosti i komunicira s klijentima naziva se brend strategija.

Nije svaki pristup brend strategiji za svakoga.

Većina savjeta o brendingu orijentirana je prema koorporacijama i startupima, no za tvrtke i freelancere koji nude personalizirane usluge ne vrijede ista pravila kao za proizvode. Autentični brending uspijeva tamo gdje korporativni i osobni brending ne djeluju: brend orijentiran ka razvoju dugotrajnih veza sa klijentima.

Moja metodologija razvoja brend strategije kreće od temeljnih vrijednosti i načina na koji one utječu na naš način rada, odabir klijenata i prezentaciju. Kroz zajednički rad razvit ćemo jasno definiranu brend strategiju tvoje tvrtke koja će pružiti odgovore na mnoga od pitanja koja te trenutno muče.

O radionici brend strategije

Na ovoj radionici ćeš se kroz predavanja, praktični rad i diskusiju upoznati s osnovama brend strategije de definirati elemente koji tvoju tvrtku čine drugačijom od konkurencije i naučiti brojne načine kako da to iskoristiš u stvarnom životu.

Radionica obuhvaća iduće teme:

 • Temeljne vrijednosti, misija i vizija tvrtke
 • Glas brenda i teme koje privlače publiku
 • Definiranje idealnih klijenata i kako se s njima povezati
 • Odabir boja i fontova za vizualni identitet
 • Evaluacija web stranice i marketinških kanala i implementacija novih saznanja

Rezultat ove radionice je jasna lista koraka koje trebaš poduzeti za podizanje brenda na novu razinu te gotovi tekst koji možeš iskopirati na svoju web stranicu, kako bi tvoji klijenti znali po čemu je tvoja tvrtka jedinstvena.

Ova radionica idealan je temelj za početak poslovanja na kojem kasnije možeš izgraditi jedinstven i atraktivan vizualni identitet.

Kome je namijenjena ova radionica?

Radionica je idealna za vlasnike tvrtki, obrtnike i individualce koji pružaju usluge svojim klijentima: terapeutima, liječnicima, odvjetnicima, trenerima, salonima ljepote, konzultantima, dizajnerima, programerima, prevoditeljima, fotografima, arhitektima, itd.

Dobrodošli su oni koji tek započinju vlastiti posao, kao i iskusni stručnjaci koji rade već dugo, ali žele naučiti kako se istaknuti među konkurencijom.

Radi se u maloj grupi do 12 polaznika. Polaznici radionice dobivaju:

 • Individualni pristup i savjetovanje
 • Sve potrebne materijale za radionicu
 • Atmosferu međusobne suradnje i podrške, bez tabua

Dođi sam(a) ili povedi kolege iz ureda da skupa izbrainstormate ideje za unaprijeđenje svog brenda!


Trenutno nema zakazanog termina radionice. Prijavi se na listu obavijesti i dobit ćeš e-mail čim bude objavljen idući termin!

Ako ne želiš čekati do iduće radionice, mogu pripremiti cjelodnevnu radionicu za tvoj tim u vašem uredupošalji upit, a ja ću pripremiti ponudu s prilagođenim programom samo za vas.

Prijavi se na listu obavijesti

Ako želiš primiti obavijest kad idući put budu otvorene prijave na ovu radionicu, upiši se na listu. (Ova newsletter lista je isključivo za informacije o edukacijama i neće biti korištena u druge svrhe.)


Predavačica: Nela Dunato

Nela Dunato

Bok! Ja sam grafička i web dizajnerica iz Rijeke. Radila sam u nekoliko agencija za web razvoj, a 2013. odlučila sam pokrenuti vlastiti obrt. Nela Dunato Art & Design je studio za brend dizajn koji pomaže malim tvrtkama – pružateljima usluga u kreativnim, tehnološkim i wellness branšama.

Kroz suradnju na razvoju izvanrednih vizualnih iskustava, unapređujemo percepciju koju tvoji idealni klijenti imaju o tvom brendu, bilo da se radi o kontaktima uživo ili putem weba. Želim omogućiti poduzetnicima da uz pomoć jedinstvenog i atraktivnog brenda i vizualnog identiteta privuku klijente iz snova koji će ih dobro plaćati.

Podučavanje mi je strast koju njegujem već godinama, a trenutno predajem tečaj grafičkog dizajna na Pučkom otvorenom učilištu Algebra.

Što drugi kažu o mojim radionicama…

Pristupačna, stručna, puno dobrih savjeta i primjera iz prakse daje kako bi se što bolje razumio sadržaj.

Predaje vrhunski, stručno uz pravu dozu improvizacije i spontanosti.

Jako praktično, ovisno o branši, i jako primjenjivo znanje.


P.S. Znaš li osobu za koju je ova radionica kao stvorena?

Proslijedi im ovu informaciju, vjerujem da će ti biti zahvalni :)