Dizajn logotipa za coacha integrativne medicine

Ovaj sam logotip dizajnirala za trenericu integrativne medicine koja pomaže ženama povezati se s njihovom izvornom božanskom prirodom.

Klijentica je željela logo koji prikazuje “divlju ženu koja živi u svima nama, našu unutarnju Božicu i izraženu žensku moć”. Logo je također trebao komunicirati transformaciju kroz koju žene prolaze tijekom procesa rada, a to me odmah asociralo na lik žene koji se pretvara u vuka.

Wild Moon Spirit logo - simbol
Wild Moon Spirit logo

Što moja klijentica Nadia Setzer kaže o iskustvu rada sa mnom:

Suradnja s Nelom je bila izvanredna! Imala sam općenitu ideju smjera u kojem sam željela da logotip ide, ali ništa konkretno. Poslala sam joj neke slike koje mi se sviđaju i pokušala opisati koji osjećaj želim prenijeti, ali mislila sam da su moji naputci prilično nejasni. Nekako je uspjela pretočiti moje nejasne naputke u simbol koji je ne samo točno ono što sam imala na umu, već bolje od ičega što sam mogla zamisliti! Oduševila me njena kreativnost. Čak se sjetila da bi mogla ručno naslikati pozadinu akvarelom da bi slici dala organski i mekani izgled kojem sam se nadala.

Nela je učinila cijeli proces dizajna mog logotipa vrlo zabavnim. Ne mogu je dovoljno preporučiti!

Unikatan brand koji će zadiviti vaše klijente

Kroz brand strategiju, atraktivan logo i kompletno grafičko rješenje za web i tisak, zajedno možemo stvoriti upečatljiv brand koji komunicira vaše istinske vrijednosti.

Više o mojim uslugama