Logo i vizualni identitet za sindikat studenata

Student Justice Union je studentski sindikat koji se bori protiv nepravde u sustavu visokog obrazovanja u Sjedinjenim Američkim Državama. Tvrtka utjelovljuje temeljne vrijednosti ljubavi, pravde, jedinstva, integriteta, strogoće, velikodušnosti i poštenja.

Student Justice Union dizajn logotipa

Student Justice Union brend je moderan, izravan, progresivan, korporativan i snažan te postavlja očekivanje odnosa od uzajamne koristi svojim primarnim korisnicima – studentima na američkim sveučilištima.

Student Justice Union logotip i slogan
Logotip sa sloganom

Znak u obliku kružnog čvora sastoji se od 4 elementa u jarkim bojama koji predstavljaju isprepletene niti užeta, te simbolizira snagu proizašlu iz jedinstva.

Student Justice Union varijante znaka
Varijante zaštitnog znaka
Student Justice Union vizualni identitet - Knjiga standarda
Knjiga grafičkih standarda

Osim dizajna logotipa i knjige standarda, u sklopu ovog projekta dizajnirala sam memorandum, posjetnice, predložak PowerPoint prezentacije te grafike i oglase za društvene mreže.

Student Justice Union vizualni identitet - Dizajn memoranduma i posjetnice
Dizajn posjetnica i memoranduma
Student Justice Union vizualni identitet - PowerPoint prezentacija
Dizajn predloška PowerPoint prezentacije
Student Justice Union vizualni identitet - Oglas za društvene mreže
Dizajn Facebook oglasa
Student Justice Union vizualni identitet - Oglas za web
Dizajn Instagram oglasa
Student Justice Union vizualni identitet - Uzorak
Dekorativni uzorak

Evo što klijent kaže o procesu rada na ovom logotipu i vizualnom identitetu (nalašavanje je moje):

Trebao mi je logotip za moju novu tvrtku, a Nela je dizajnirala zapanjujuće dobar logo. Jako sam sretan i uzbuđen što je uspjela spojiti sve vrijednosti moje tvrtke u ovaj upečatljivi logotip.

Odlučio sam raditi s njom jer su me se dojmili njen portfolio i razrađeni proces dizajna. U početku me brinulo kako surađivati s nekime iz druge države, ali je njezina profesionalnost i pouzdanost opravdala moje povjerenje. Svakako bih ponovno surađivao s njom i preporučio je svakome kome bi koristile njene usluge, 200%. Najbolja je!

Malik Jones

Osnivač i direktor Student Justice Union LLC

Unikatan brand koji će zadiviti vaše klijente

Kroz brand strategiju, atraktivan logo i kompletno grafičko rješenje za web i tisak, zajedno možemo stvoriti upečatljiv brand koji komunicira vaše istinske vrijednosti.

Više o mojim uslugama

Warning: Undefined variable $post in /home/neladunatocom/neladunatohr/wp-content/themes/neladunato/page-portfolio.php on line 14

Natrag na portfolio projekata