Logo, vizualni identitet i web stranica za konzultanticu u ugostiteljstvu

Sagape je obrt za konzalting u ugostiteljstvu fokusiran na poboljšanje kvalitete usluge ugostiteljskih objekata kroz edukaciju, savjetovanje i praktičnu podršku.

Sagape vizualni identitet - dizajn logotipa
Varijante boja logotipa

Dominantna vizualna obilježja logotipa, tipografije i palete boja su: elegantno, sofisticirano, izazovno i prijateljski. Simbol smiješka u logotipu je odabran jer komunicira gostoljubivost, prijateljstvo i vedro raspoloženje na svim jezicima. Usta su također organ konzumacije hrane i pića te središte osjeta okusa.

Sagape vizualni identitet - monogram i logotip sa sloganom
Dodatne varijante logotipa: slogan i monogram

Paleta boja inspirirana je mediteranskom hranom i vinom.

Sagape vizualni identitet - knjiga standarda
Knjiga grafičkih standarda

Uz logotip i knjigu standarda, također sam dizajnirala i posjetnice, memorandum, šprance ponude i računa te responzivnu WordPress web stranicu.

Sagape vizualni identitet - dizajn posjetnica
Grafički dizajn posjetnica
Sagape vizualni identitet - dizajn memoranduma
Grafički dizajn memoranduma i dokumenata
Sagape vizualni identitet - dizajn WordPress web stranice
Dizajn naslovnice WordPress web stranice

Evo što klijentica kaže o našoj suradnji i rezultatima ovog projekta (naglašavanje je moje):

Pokrenula sam poslovanje za koje mi je nedostajala web stranica za profesionalniju i kompetentniju prezentaciju klijentima. Najveća briga mi je bila odabir prave osobe za realizaciju posla u smislu profesionalnosti, ostvarivanja željenog rezultata, podrške i ugodne suradnje, uz korektnu cijenu i financijsko ulaganje.

Odlučila sam surađivati s Nelom na temelju preporuke kompetentne osobe, izvrsnog prvog osobnog i profesionalnog dojma i korektne ponude.

Suradnja s Nelom je bila izvrsna, profesionalna i vrlo ugodna, bazirana na povjerenju. Eventualne brige i strepnje su bile kratkog vijeka, zahvaljujući kontinuiranoj podršci, poštivanju dogovora, istančanom osjećaju za komunikaciju i poštovanju prema klijentu.

U odnosu na moja prijašnja iskustva sa sličnim uslugama, Nela pruža veću podršku i sigurno vođenje u rješavanju stručnih pitanja, suptilno osvještava nejasne želje kod klijenta. Uštedila mi je vrijeme, jer nije bilo brige niti potrebe za dodatnim provjeravanjem dogovorenog i učinjenog.

Izuzetno sam zadovoljna rezultatom projekta. S obzirom da mi je poslovanje još u početnoj fazi, utjecaj web stranice još nije došao do izražaja, ali mi daje osjećaj veće profesionalnosti u nastupu prema klijentima.

Svakako bih ponovila suradnju, zbog profesionalnosti, podrške, poštivanja dogovora, ugodne suradnje i osobnosti, osjećaja povjerenja u stručnu kompetenciju, istančani osjet za ugodnu komunikaciju sa stavom. Vrlo rado ću je preporučiti dalje zbog izvrsnog iskustva i rezultata suradnje.

Sanja Krmpotić

Vlasnica obrta Sagape

Unikatan brand koji će zadiviti vaše klijente

Kroz brand strategiju, atraktivan logo i kompletno grafičko rješenje za web i tisak, zajedno možemo stvoriti upečatljiv brand koji komunicira vaše istinske vrijednosti.

Više o mojim uslugama

Warning: Undefined variable $post in /home/neladunatocom/neladunatohr/wp-content/themes/neladunato/page-portfolio.php on line 14

Natrag na portfolio projekata