Dizajn logotipa za brand Playful Croatia

Ovaj zaigrani logo i vizualni identitet predstavlja turistički brand koji privlači publiku željnu istraživanja, zabave, i učenje kroz rješavanje zagonetki.

Varijante logotipa za brand Playful Croatia
Primjena logotipa na promotivne proizvode

Osim logotipa i osnovne knjige standarda, za potrebe promocije besplatne igre Ghosts & Dragons Self-Guided Quest nacrtala sam ilustraciju inspiriranu mističnom stranom Zagreba i dizajnirala letak.

Ilustracija i grafički dizajn letka za igru
Ilustracija i grafički dizajn letka za igru

Klijentica kaže sljedeće o njenom iskustvu suradnje na ovom projektu:

Promatram i pratim Neline projekte i znam da je profesionalka i da nađe odlično rješenje u svakom slučaju. Ono što mi se najviše sviđa je odmak u njenim kreacijama od “generičkog” dizajna u kombinaciji s neviđenim profesionalizmom.

Iskreno, ne znam nikoga tko tako jasno upravlja kreativnim procesom – vlastitim i procesom samih klijenata. Kad smo prije nekoliko godina surađivale, ne mogu opisati koliko sam naučila iz njenog pristupa i koliko mi je to pomoglo u vlastitom radu. Postavljanje očekivanja i realnih rokova, razmjena upitnika, suradnja…

Napravile smo temelj za razvoj Playful Croatia kao brenda u pravom trenutku. Napravile smo i privlačan i maštovit letak koji ispunjava funkciju reklamice, a ima upotrebnu funkciju za posjetitelje. Riješile smo na najbolji način pitanje preglednosti.

Svakako bih ponovno surađivala s Nelom i preporučila drugima njene usluge.

Iva Silla

Pokretačica brandova Playful Croatia i Secret Zagreb

Unikatan brand koji će zadiviti vaše klijente

Kroz brand strategiju, atraktivan logo i kompletno grafičko rješenje za web i tisak, zajedno možemo stvoriti upečatljiv brand koji komunicira vaše istinske vrijednosti.

Više o mojim uslugama

Warning: Undefined variable $post in /home/neladunatocom/neladunatohr/wp-content/themes/neladunato/page-portfolio.php on line 14

Natrag na portfolio projekata