Logo, vizualni identitet i web stranica za izdavačku kuću

Nubeculis je švedska izdavačka kuća pokrenuta s ciljem popularizacije stranih grafičkih romana visoke literarne kvalitete, kakvi do tada nisu bili zastupljeni na tom tržištu.

Nubeculis logotip

Latinska riječ “nubeculis” ima značenje “oblačić”, što je važan element stripova koji prikazuje dijalog. Monogram ima stilizirani oblik koji podsjeća na stripovski oblačić i dovoljno je kompaktan da ga se može otisnuti u malim dimenzijama na hrptovima knjiga.

Nubeculis logo - znak
Monogram “N”

Tijekom naše višegodišnje suradnje, za Nubeculis sam razvila dizajn logotipa i osnovnog vizualnog identiteta, web stranicu, različite promotivne materijale te dizajn naslovnica i pripremu za tisak prijevoda grafičkih romana.

Knjiga grafičkih standarda - paleta boja, tipografija, dozvoljene podloge logotipa
Knjiga grafičkih standarda
Grafički dizajn posjetnica za izdavačku kuću
Grafički dizajn posjetnica
Logotip izdavačke kuće na naslovnicama knjiga
Logotip izdavačke kuće na naslovnicama knjiga
Monogram na hrptovima knjiga
Monogram na hrptovima knjiga
Dizajn impressum stranice stripa
Dizajn impressum stranice stripa

Klijent je želio web stranicu koja izgleda svježe i moderno, u skladu s brend strategijom koju smo ranije dogovorili. Glavni cilj web stranice je predstaviti javnosti informacije o novim izdanjima, a sama prodaja se odvija putem sajmova i knjižara. Stranica je izrađena na WordPress platformi.

Dizajn WordPress web stranice izdavačke kuće
Dizajn WordPress web stranice
Dizajn WordPress web stranice izdavačke kuće - prikaz na tabletu
WordPress web stranica na mobilnom uređaju


Unikatan brand koji će zadiviti vaše klijente

Kroz brand strategiju, atraktivan logo i kompletno grafičko rješenje za web i tisak, zajedno možemo stvoriti upečatljiv brand koji komunicira vaše istinske vrijednosti.

Više o mojim uslugama

Warning: Undefined variable $post in /home/neladunatocom/neladunatohr/wp-content/themes/neladunato/page-portfolio.php on line 14

Natrag na portfolio projekata