Logo i vizualni identitet za ordinaciju dentalne medicine

Ova ordinacija dentalne medicine djeluje već dugi niz godina i vlasnica je odlučila osvježiti njen brand i vizualni identitet kako bi bolje komunicirao željene kvalitete i vrijednosti s ciljanim klijentima. Započeli smo istraživanjem i definiranjem strategije branda, koja je kasnije korištena pri donošenju odluka u procesu dizajna.

Logotip Ordinacije dentalne medicine Marina Zrinski Mlacović

Odlučili smo zadržati dva elementa prijašnjeg logotipa – simbol osmijeha i ljubičastu boju lavande – no istovremeno ih učiniti modernijima i upečatljivijima.

Logotip Ordinacije dentalne medicine - prije i poslije redizajna

Osmijeh na logotipu je širi i samouvjereniji te pokazuje bijele zube (koji i u negativu ostaju bijeli), što jasno komunicira djelatnost stomatologije i moto “Želim se nasmijati”. Ljubičasta boja je intenzivnija nego u prethodnoj varijanti, što logotip čini viljivijim. Tipografija je moderna, elegantna i ima prijateljski dojam, a zaobljeni završeci slova u skladu su s onima u znaku.

Logotip Ordinacije dentalne medicine - pozitiv i negativ
Vizualni identitet ordinacije dentalne medicine - primjena na memorandum, posjetnicu, omotnicu i blok Vizualni identitet ordinacije dentalne medicine - knjiga standarda

Unikatan brand koji će zadiviti vaše klijente

Kroz brand strategiju, atraktivan logo i kompletno grafičko rješenje za web i tisak, zajedno možemo stvoriti upečatljiv brand koji komunicira vaše istinske vrijednosti.

Više o mojim uslugama