Logo i vizualni identitet za odvjetničku tvrtku

Incon je odvjetnička tvrtka za savjetovanje i usluge specijalizirana za pitanja pomorskog dobra. Njeni klijenti su primarno jedinice lokalne samouprave, lučke uprave te turistički objekti.

Incon dizajn logotipa

Vizualni identitet tvrtke Incon je korporativan, umjeren i moderan. Odmaknut je od tipičnog, suhoparnog izgleda kakav je uobičajen za tvrtke koje pružaju pravne usluge u Hrvatskoj, no istovremeno slijedi standarde dobre poslovne komunikacije.

Incon dizajn logotipa

Dizajn znaka predstavlja elegantan, moderan monogram i može se koristiti uz naziv, ili samostalno kao dekorativni element.

Incon dizajn logotipa - monogram
Konstrukcija monograma I-N-C-O-N

Uz logotip i knjigu standarda, u sklopu projekta dizajnirala sam i posjetnice, memorandum, mapu, predložak dokumenta ponude, prezentaciju, ploče za uredsku signalizaciju i naljepnice za unutarnje uređenje.

Incon dizajn vizualnog identiteta - memorandum i posjetnica
Grafički dizajn mape, posjetnica i poslovne dokumentacije
Incon vizualni identitet- dizajn prezentacije
Dizajn PowerPoint predloška prezentacije
Dekorativne naljepnice za odvjetnički ured
Dekorativne naljepnice za uredski prostor

Unikatan brand koji će zadiviti vaše klijente

Kroz brand strategiju, atraktivan logo i kompletno grafičko rješenje za web i tisak, zajedno možemo stvoriti upečatljiv brand koji komunicira vaše istinske vrijednosti.

Više o mojim uslugama

Warning: Undefined variable $post in /home/neladunatocom/neladunatohr/wp-content/themes/neladunato/page-portfolio.php on line 14

Natrag na portfolio projekata