Logo i vizualni identitet agencije za virtualne asistente

go2human je agencija koja nudi vrhunske usluge virtualne asistencije za klijente koji cijene kvalitetan rad, pouzdanost i dugoročno partnerstvo. Vlasnica agencije je zagovornica virtualnih asistenata u Hrvatskoj te odnedavno i organizatorica prve konferencije o virtualnim asistentima. U sklopu agencije go2human počela je nuditi usluge posredovanja između virtualnih asistenata i klijenata. Kao pripremu za iduću fazu poslovanja, dizajnirala sam novi logotip i fleksibilan digitalni vizualni identitet.

go2human logotip - varijante boja

go2human usluge namijenjene su zahtjevnim klijentima koji vode rastuće poduzeće i trebaju pouzdanog partnera za daljnji rast. Pristup agencije je humanistički, optimističan i opušten, a to komuniciramo kroz ovaj kreativan, razigran, moderan i jednostavan vizualni identitet.

go2human logotip - monogram ikona

Malo početno slovo “g” je prilagođeno u oblik siluete gumene patkice. Patkica simbolizira “rubber ducking” metodu rješavanja problema i postala je svojevrsni zaštitni znak branda go2human.

go2human vizualni identitet - knjiga standarda

Pošto go2human tim stvara vlastite grafike za društvene medije, vizualni sustav je vrlo jednostavan za korištenje, s ukrasnim elementima koji se mogu koristiti za isticanje dijelova teksta.

go2human vizualni identitet - YouTube

Evo što je klijentica rekla o našoj suradnji na ovome projektu:

“U procesu sam izgradnje novog branda i zbog ograničenih financija puno toga radimo amaterski, privremeno. Prelazak od privremenog na ono pravo je korak naprijed koji me veseli.

U početku me plašila neizvjesnost rezultata. Što ako prođemo kroz cijeli proces i na kraju mi se rezultat ne svidi? No vidjela sam Neline prošle radove, vidjela sam kako izgleda proces rada i stekla dojam da je Nela osoba koja zna što radi. Dojam je bio ispravan. U početku sam vjerovala da ću surađivati sa stručnjakom, sad znam da sam surađivala sa stručnjakom.

Suradnja je bila ugodna, jasno definirana i vrlo efikasna (bez zastoja, čekanja, nesporazuma). Zajedničkim radom smo moje želje koje su bile u početku bile vrlo apstraktne pretočili u stvarnost. Svaki put kad pogledam rezultat osjetim sreću, zadovoljstvo, pa čak i ponos. Dobila sam točno ono čemu sam se nadala. Nela ima posložen proces koji na kraju izrodi nešto što je odlično i paše na prvu, ali i na drugu i treću.

Kad nešto trebam složiti u Canvi (za web ili društvene mreže) ne mučim se, sve mi paše i lako mi je složiti ono što hoću i trebam s tim bojama i elementima koje sad imam.

Nelu bih preporučila svima kojima je stalo do toga da im vizualni identitet ispriča njihovu priču.”

Sanja Veletanlić

Osnivačica platforme go2human

Unikatan brand koji će zadiviti vaše klijente

Kroz brand strategiju, atraktivan logo i kompletno grafičko rješenje za web i tisak, zajedno možemo stvoriti upečatljiv brand koji komunicira vaše istinske vrijednosti.

Više o mojim uslugama

Warning: Undefined variable $post in /home/neladunatocom/neladunatohr/wp-content/themes/neladunato/page-portfolio.php on line 14

Natrag na portfolio projekata