Logo i vizualni identitet agencije za virtualne asistente

go2human je agencija koja nudi vrhunske usluge virtualne asistencije za klijente koji cijene kvalitetan rad, pouzdanost i dugoročno partnerstvo. Vlasnica agencije je zagovornica virtualnih asistenata u Hrvatskoj te odnedavno i organizatorica prve konferencije o virtualnim asistentima. U sklopu agencije go2human počela je nuditi usluge posredovanja između virtualnih asistenata i klijenata. Kao pripremu za iduću fazu poslovanja, dizajnirala sam novi logotip i fleksibilan digitalni vizualni identitet.

go2human logotip - varijante boja

go2human usluge namijenjene su zahtjevnim klijentima koji vode rastuće poduzeće i trebaju pouzdanog partnera za daljnji rast. Pristup agencije je humanistički, optimističan i opušten, a to komuniciramo kroz ovaj kreativan, razigran, moderan i jednostavan vizualni identitet.

go2human logotip - monogram ikona

Malo početno slovo “g” je prilagođeno u oblik siluete gumene patkice. Patkica simbolizira “rubber ducking” metodu rješavanja problema i postala je svojevrsni zaštitni znak branda go2human.

go2human vizualni identitet - knjiga standarda

Pošto go2human tim stvara vlastite grafike za društvene medije, vizualni sustav je vrlo jednostavan za korištenje, s ukrasnim elementima koji se mogu koristiti za isticanje dijelova teksta.

go2human vizualni identitet - YouTube

Unikatan brand koji će zadiviti vaše klijente

Kroz brand strategiju, atraktivan logo i kompletno grafičko rješenje za web i tisak, zajedno možemo stvoriti upečatljiv brand koji komunicira vaše istinske vrijednosti.

Više o mojim uslugama