Logotip i vizualni identitet za modnu dizajnericu

Endem je brend tuzlanske modne dizajnerice koja je posvećena izradi izuzetno ženstvenih haljina bogatih detaljima. Vizualni identitet za modni studio Endem kroz logotip, tipografiju i paletu boja komunicira kvalitete ženstvenosti, luksuza, izazovnosti i glamura. Uz veliku pažnju posvećenu svakom detalju, željeli smo stvoriti pozitivno iskustvo kupnje vjernih klijentica koje se uvijek rado vraćaju u Endem zbog njihovog toplog pristupa.

Endem logotip

Logotip se sastoji od rukom pisanog natpisa “Endem” te znaka u obliku siluete žene u haljini koja se vrti. Znak simbolizira radost koju žena osjeća kada je odjevena baš onako kako želi i uživa u pogledu na svoju figuru u ogledalu te efektu koji ima na druge ljude – bilo drage osobe ili slučajne prolaznike.

Endem logotip

Paleta boja inspirirana je vinima merlot i rosé.

Endem vizualni identitet - knjiga standarda
Knjiga grafičkih standarda

Tiskane primjene posjetnica, viseće etikete, vrećice i kutije izvedene su s logotipom i zvjezdanim uzorkom u folio-tisku u nijansi ružičastog zlata.

Endem vizualni identitet - posjetnica
Grafički dizajn posjetnice s folio-tiskom
Endem vizualni identitet - ambalaža
Grafički dizajn kartonske vrećice s folio-tiskom
Dizajn kartonske kutije s folio tiskom
Dizajn kartonske kutije s folio tiskom

Unikatan brand koji će zadiviti vaše klijente

Kroz brand strategiju, atraktivan logo i kompletno grafičko rješenje za web i tisak, zajedno možemo stvoriti upečatljiv brand koji komunicira vaše istinske vrijednosti.

Više o mojim uslugama

Warning: Undefined variable $post in /home/neladunatocom/neladunatohr/wp-content/themes/neladunato/page-portfolio.php on line 14

Natrag na portfolio projekata