Logo i vizualni identitet platforme za edukacije

Eduza.hr je platforma za poslovne edukacije koja edukatorima omogućuje da žive od svog znanja, a polaznicima omogućuje da pronađu edukacije koje će im unaprijediti karijeru. Kao što je čest slučaj, vlasnici su pokrenuli prvu web stranicu i kanale društvenih mreža s osnovnim “uradi sam” vizualnim identitetom. Počevši sa savjetovanjem iz brand strategije, krenuli smo u stvaranje novog profesionalnog i privlačnog brenda koji će prenijeti Eduzinu poruku njihovoj idealnoj publici.

Eduza logotip i vizualni identitet

Eduzin vizualni identitet komunicira njene najvažnije kvalitete optimizma, smjelosti i znatiželje. Neobičan je i različit od korporativnih obrazovnih brendova. Umjesto sove koja je toliko prisutna u obrazovnim brendovima da je već postala klišej, odabrala sam siluetu mačke i uzorak mačjih očiju kako bih istaknula željene kvalitete.

Logotip se temelji na fontu Ganache, koji sam značajno ručno izmijenila kako bih postigla željeni stil i uskladila ga s ručno nacrtanim monogramom.

Eduza logo - monogram
Stilizirani monogram “E”
Eduza vizualni identitet - knjiga standarda
Knjiga grafičkih standarda

Osim logotipa, monograma i knjige standarda, dizajnirala sam predloške za različite grafike društvenih mreža, uključujući:

  • LinkedIn, YouTube i Facebook cover grafike
  • YouTube grafike epizoda za intervjue i samostalne emisije
  • Zasloni video prijenosa uživo
Eduza vizualni identitet - grafike za društvene mreže
Naslovna grafika za društvene mreže
Eduza vizualni identitet - grafike za YouTube
Predložak za naslovnicu video emisije
Eduza vizualni identitet - YouTube kanal
YouTube kanal
Eduza brand strategija
Dokument brand strategije

Izuzetno sam se zabavila osmišljavajući ovaj vizualni identitet, a dosadašnje su reakcije Eduzine publike bile vrlo pozitivne.

Pogledajte video predstavljanje studije slučaja vizualnog identiteta Eduza gdje smo prošli kroz cijeli kreativni proces definiranja branda i dizajna.

Evo što jedan od suosnivača kaže o iskustvu suradnje na ovome projektu:

“Ja sam unaprijed znao da ću biti oduševljen jer je Višnja uvijek oduševljeno pričala o Neli. Također sam vidio neke njene radove od kojih mi se odmah na prvu MATDAT jako dopao. Tako da… dobio sam točno ono što sam i očekivao: oduševljenje :)

Zaista, sve je bilo super. Nelin proces nas je od samog početka vodio kao po šinama što mi je jako olakšalo; kao klijent, ja sam htio dobiti vizualni identitet i logo, a da radim čim manje na tome. I to su njen proces i dokumentacija omogućili. Komunikacija je bila super, sve je bilo brzo napravljeno, nemam ništa osim vrlo pozitivnih dojmova.”

Saša Matijašić

Suosnivač edukacijske platforme Eduza

Unikatan brand koji će zadiviti vaše klijente

Kroz brand strategiju, atraktivan logo i kompletno grafičko rješenje za web i tisak, zajedno možemo stvoriti upečatljiv brand koji komunicira vaše istinske vrijednosti.

Više o mojim uslugama

Warning: Undefined variable $post in /home/neladunatocom/neladunatohr/wp-content/themes/neladunato/page-portfolio.php on line 14

Natrag na portfolio projekata