Logo i vizualni identitet platforme za edukacije

Eduza.hr je platforma za poslovne edukacije koja edukatorima omogućuje da žive od svog znanja, a polaznicima omogućuje da pronađu edukacije koje će im unaprijediti karijeru. Kao što je čest slučaj, vlasnici su pokrenuli prvu web stranicu i kanale društvenih mreža s osnovnim “uradi sam” vizualnim identitetom. Počevši sa savjetovanjem iz brand strategije, krenuli smo u stvaranje novog profesionalnog i privlačnog brenda koji će prenijeti Eduzinu poruku njihovoj idealnoj publici.

Eduza logotip i vizualni identitet

Eduzin vizualni identitet komunicira njene najvažnije kvalitete optimizma, smjelosti i znatiželje. Neobičan je i različit od korporativnih obrazovnih brendova. Umjesto sove koja je toliko prisutna u obrazovnim brendovima da je već postala klišej, odabrala sam siluetu mačke i uzorak mačjih očiju kako bih istaknula željene kvalitete.

Logotip se temelji na fontu Ganache, koji sam značajno ručno izmijenila kako bih postigla željeni stil i uskladila ga s ručno nacrtanim monogramom.

Eduza logo - monogram

Eduza vizualni identitet - knjiga standarda

Osim logotipa, monograma i knjige standarda, dizajnirala sam predloške za različite grafike društvenih mreža, uključujući:

  • LinkedIn, YouTube i Facebook cover grafike
  • YouTube grafike epizoda za intervjue i samostalne emisije
  • Zasloni video prijenosa uživo

Eduza vizualni identitet - grafike za društvene mreže

Eduza vizualni identitet - grafike za YouTube

Eduza vizualni identitet - YouTube kanal

Eduza brand strategija

Izuzetno sam se zabavila osmišljavajući ovaj vizualni identitet, a dosadašnje su reakcije Eduzine publike bile vrlo pozitivne.

Pogledajte video predstavljanje studije slučaja vizualnog identiteta Eduza gdje smo prošli kroz cijeli kreativni proces definiranja branda i dizajna.

Unikatan brand koji će zadiviti vaše klijente

Kroz brand strategiju, atraktivan logo i kompletno grafičko rješenje za web i tisak, zajedno možemo stvoriti upečatljiv brand koji komunicira vaše istinske vrijednosti.

Više o mojim uslugama