Logo i vizualni identitet za brand Čudesa od mesa

“Čudesa od mesa” je proizvodni program tvornice za preradu mesa Meso promet d.o.o. iz Pule koja uspješno posluje već niz godina. Zbog širenja proizvodnje i prodaje, nastala je potreba za profesionalnim, dosljednim vizualnim identitetom koji će se koristiti kroz sve prodajne i marketinške kanale te učiniti brend “Čudesa od mesa” prepoznatljivim.

Vizualni identitet je snažan, upečatljiv i koristi jarke kontrastne boje, no istovremeno zadržava profinjenost. Želja klijenta bila je da logotip sadrži motiv sunčevih zraka. Kroz mnogo eksperimentiranja i nekoliko iteracija, dizajnirala sam oblik znaka te jedinstveni rukom crtani natpis na logotipu koji zrače toplinom.

Čudesa od mesa dizajn logotipa
Čudesa od mesa dizajn ikone
Čudesa od mesa dizajn logotipa
Čuedsa od mesa - proces dizajna logotipa
Faze dizajna logotipa

Čudesa vizualni identitet - knjiga standarda
Čudesa od mesa vizualni identitet - dizajn posjetnice
Čudesa vizualni identitet - dizajn uzorka

Čudesa vizualni identitet - logotip na pakiranju
Foto: Mateo Jurčić

Uz logotip i vizualni identitet, također sam dizajnirala naljepnice za vozila, reklame za časopis, kataloge i jednostavnu WordPress web stranicu koja je bazirana na Genesis Frameworku i temi Essence Pro.

Čudesa od mesa WordPress web stranica

Unikatan brand koji će zadiviti vaše klijente

Kroz brand strategiju, atraktivan logo i kompletno grafičko rješenje za web i tisak, zajedno možemo stvoriti upečatljiv brand koji komunicira vaše istinske vrijednosti.

Više o mojim uslugama