Logo i vizualni identitet za brand Čudesa od mesa

“Čudesa od mesa” je proizvodni program tvornice za preradu mesa Meso promet d.o.o. iz Pule koja uspješno posluje već niz godina. Zbog širenja proizvodnje i prodaje, nastala je potreba za profesionalnim, dosljednim vizualnim identitetom koji će se koristiti kroz sve prodajne i marketinške kanale te učiniti brend “Čudesa od mesa” prepoznatljivim.

Čudesa od mesa dizajn logotipa

Vizualni identitet je snažan, upečatljiv i koristi jarke kontrastne boje, no istovremeno zadržava profinjenost. Želja klijenta bila je da logotip sadrži motiv sunčevih zraka. Kroz mnogo eksperimentiranja i nekoliko iteracija, dizajnirala sam oblik znaka te jedinstveni rukom crtani natpis na logotipu koji zrače toplinom.

Čudesa od mesa dizajn ikone
Dizajn monograma “Č” s kuharskom kapom

Čudesa vizualni identitet - knjiga standarda
Knjiga grafičkih standarda

Uz logotip i vizualni identitet, također sam dizajnirala naljepnice za vozila, reklame za časopis, kataloge i jednostavnu WordPress web stranicu.

Čudesa od mesa vizualni identitet - dizajn posjetnice
Grafički dizajn posjetnice
Čudesa vizualni identitet - dizajn uzorka
Dekorativni uzorak
Čudesa vizualni identitet - logotip na pakiranju
Ambalaža s otisnutim logotipom
Foto: Mateo Jurčić
Čudesa od mesa WordPress web stranica
Dizajn web stranice baziran na Genesis Frameworku i temi Essence Pro

Unikatan brand koji će zadiviti vaše klijente

Kroz brand strategiju, atraktivan logo i kompletno grafičko rješenje za web i tisak, zajedno možemo stvoriti upečatljiv brand koji komunicira vaše istinske vrijednosti.

Više o mojim uslugama

Warning: Undefined variable $post in /home/neladunatocom/neladunatohr/wp-content/themes/neladunato/page-portfolio.php on line 14

Natrag na portfolio projekata