Web stranica Claire Fortune

Kako putem interneta dočarati atmosferu prigušene svjetlosti svijeća, mirisnih štapića i intimnost osobe koja je ovdje da sasluša sve vaše probleme i pruži vam mudar savjet? Ovo je izazov koji sam prihvatila kad me Claire upitala da kreiram web stranicu za njene usluge tarota i psihoterapije.

Claire Fortune već godinama radi sa zadovoljnim klijentima uživo, na događanjima i u svojem kućnom uredu. Poželjela je taj posao podići na novu razinu, šireći svoje tržište iz Hrvatske na cijeli svijet, zahvaljujući novim tehnologijama kao što su video-pozivi.

Responzivna WordPress web stranica Claire Fortune
Responzivna WordPress web stranica Claire Fortune

U sklopu ovog projekta dizajnirala sam ručno crtani logotip i posjetnice te web stranicu s mogućnošću online plaćanja i rezervacije termina. Također sam snimila seriju atmosferičnih fotografija u Clairenom uredu, koje smo iskoristili na webu i društvenim mrežama. Zahvaljujući tome, Claire Fortune se vizualno znatno razlikuje od pružatelja sličnih usluga, a vizuali su istovremeno ukusni i profesionalni.

Unikatan vizualni identitet koji će zadiviti tvoje klijente

Bilo da ti treba samo logo ili kompletno grafičko rješenje za web i tisak, zajedno ćemo stvoriti brend koji prikazuje tvoju tvrtku u najboljem svijetlu.

Saznaj više