Claire Fortune vizualni identitet

Claire Fortune već godinama radi sa zadovoljnim klijentima uživo, na događanjima i u svojem kućnom uredu. Poželjela je taj posao podići na novu razinu, šireći svoje tržište iz Hrvatske na cijeli svijet, zahvaljujući novim tehnologijama kao što su video-pozivi.

U sklopu razvoja vizualnog identiteta dizajnirala sam ručno crtani logotip, posjetnice te web stranicu. Također sam snimila seriju atmosferičnih fotografija u Clairenom uredu, koje smo iskoristili na webu i društvenim mrežama. Zahvaljujući tome, Claire Fortune se vizualno znatno razlikuje od pružatelja sličnih usluga, a vizuali su istovremeno ukusni i profesionalni.

Claire Fortune logo
Claire Fortune logo crni
Claire Fortune dizajn posjetnice
Claire Fortune banner

Claire je u svom logotipu željela motiv Sunca i Mjeseca te da atmosfera vizualnog identiteta i marketinških materijala bude magična i vintage. Dizajnirala sam dvije varijante logotipa – crnu i bijelu. Ove dvije verzije nisu identične (tj. samo invertirane), već je na svakoj od njih ilustracija Sunca i Mjeseca prilagođena tako da Sunce bude svijetlo, a Mjesec taman.

Unikatan vizualni identitet koji će zadiviti tvoje klijente

Bilo da ti treba samo logo ili kompletno grafičko rješenje za web i tisak, zajedno ćemo stvoriti brend koji prikazuje tvoju tvrtku u najboljem svijetlu.

Saznaj više