Logo, vizualni identitet i web stranica za Claire Fortune

Claire Fortune već godinama radi sa zadovoljnim klijentima uživo, na događanjima i u svojem kućnom uredu. Poželjela je taj posao podići na novu razinu, šireći svoje tržište iz Hrvatske na cijeli svijet, zahvaljujući novim tehnologijama kao što su video-pozivi.

Claire Fortune logo

U sklopu razvoja vizualnog identiteta dizajnirala sam ručno crtani logotip, posjetnice te web stranicu. Također sam snimila seriju atmosferičnih fotografija u Clairenom kućnom uredu, koje smo iskoristili na webu i društvenim mrežama. Zahvaljujući tome, Claire Fortune se vizualno znatno razlikuje od pružatelja sličnih usluga, a vizuali su istovremeno ukusni i profesionalni.

Claire Fortune logo crni

Claire je u svom logotipu željela motiv Sunca i Mjeseca te da atmosfera vizualnog identiteta i marketinških materijala bude magična i vintage. Dizajnirala sam dvije varijante logotipa – crnu i bijelu. Ove dvije verzije nisu identične (tj. samo invertirane), već je na svakoj od njih ilustracija Sunca i Mjeseca prilagođena tako da Sunce bude svijetlo, a Mjesec taman.

Claire Fortune dizajn posjetnice
Grafički dizajn posjetnica
Claire Fortune banner
Fotografija i dizajn naslovne grafike za Facebook stranicu

WordPress web stranica prilagođena za mobilne uređaje

Kako putem interneta dočarati atmosferu prigušene svjetlosti svijeća, mirisnih štapića i intimnost osobe koja je ovdje da sasluša sve vaše probleme i pruži vam mudar savjet? Ovo je izazov koji sam prihvatila kad me Claire upitala da kreiram web stranicu za njene usluge tarota i psihoterapije.

Responzivna WordPress web stranica Claire Fortune
Responzivna WordPress web stranica na različitim uređajima
Responzivna WordPress web stranica Claire Fortune
Dizajn naslovnice WordPress web stranice

Unikatan brand koji će zadiviti vaše klijente

Kroz brand strategiju, atraktivan logo i kompletno grafičko rješenje za web i tisak, zajedno možemo stvoriti upečatljiv brand koji komunicira vaše istinske vrijednosti.

Više o mojim uslugama