Antares vizualni identitet i web stranica

Obrt Antares nudi usluge multimedijalne produkcije i tehničke podrške namijenjene organizatorima raznih vrsta događanja (koncerti, konferencije, simpoziji, predstave itd.)

Ovaj vizualni identitet kroz motive povezanosti i umrežavanja komunicira ne samo tehnički aspekt povezivanja audio-vizualnih uređaja u sustave, već i povezivanje ljudi – sudionika i organizatora događaja – u zajednicu koju vežu zajednički interesi.

Antares logo dizajn
Antares logo dizajn
Antares logo razvoj
Antares vizualni identitet - dizajn posjetnice
Antares vizualni identitet - dizajn Facebook cover grafike

Nakon završenog logotipa i vizualnog identiteta, posvetili smo se izradi web stranice kako bi Antares brend zaživio u virtualnom svijetu.

Antares WordPress web stranica
Antares web stranica na tabletu
Antares ikone za web

Web stranicu sam izradila na WordPress platformi te se na njoj nalaze informacije o uslugama te paketi usluga za događaje predstavljeni mnoštvom fotografija i originalnim minimalističkim ikonama. Svaki detalj je dotjeran da bude usklađen s ostatkom vizualnog identiteta, uključujući i detaljni formular za upit.

Unikatan brend koji će zadiviti tvoje klijente

Kroz brend strategiju, atraktivan logo i kompletno grafičko rješenje za web i tisak, zajedno ćemo stvoriti brend koji prikazuje tvoju tvrtku u najboljem svijetlu.

Više o mojim uslugama