Logotip, vizualni identitet i web stranica za Antares

Obrt Antares nudi usluge multimedijalne produkcije i tehničke podrške namijenjene organizatorima raznih vrsta događanja (koncerti, konferencije, simpoziji, predstave itd.)

Antares logo dizajn

Ovaj vizualni identitet kroz motive povezanosti i umrežavanja komunicira ne samo tehnički aspekt povezivanja audio-vizualnih uređaja u sustave, već i povezivanje ljudi – sudionika i organizatora događaja – u zajednicu koju vežu zajednički interesi.

Antares logo dizajn
Antares logo razvoj

Uz logo i knjigu standarda, za Antares sam dizajnirala posjetnice, grafike društvenih mreža i WordPress web stranicu.

Antares vizualni identitet - dizajn posjetnice
Grafički dizajn posjetnice
Antares vizualni identitet - dizajn Facebook cover grafike
Dizajn naslovne slike za Facebook stranicu

Nakon završenog logotipa i vizualnog identiteta, posvetili smo se izradi web stranice kako bi Antares brend zaživio u virtualnom svijetu.

Antares WordPress web stranica
Dizajn naslovnice WordPress web stranice

Web stranicu sam izradila na WordPress platformi. Sadržava informacije o uslugama i pakete usluga za događaje predstavljene mnoštvom fotografija i originalnim minimalističkim ikonama. Svaki detalj je dotjeran da bude usklađen s ostatkom vizualnog identiteta.

Antares web stranica na tabletu
Prikaz web stranice na mobilnom uređaju
Antares ikone za web
Originalan dizajn ikona usluga i tehničke opreme

Evo što klijent kaže o iskustvu suradnje:

“Sve je prošlo glatko. Trebao mi je kompletan vizualni identitet. Komunikacija je bila dobra i brza, dao sam potrebne informacije i dobio sugestije kada nisam bio siguran oko nečega. Jako mi se sviđa rezultat i pomoglo mi je da pokrenem svoj posao.”

David Dubrović

Unikatan brand koji će zadiviti vaše klijente

Kroz brand strategiju, atraktivan logo i kompletno grafičko rješenje za web i tisak, zajedno možemo stvoriti upečatljiv brand koji komunicira vaše istinske vrijednosti.

Više o mojim uslugama