Logotip i web stranica Centra za umjetnu inteligenciju i kibernetičku sigurnost

Novoosnovani Centar za umjetnu inteligenciju i kibernetičku sigurnost Sveučilišta u Rijeci povezuje znanstvenike iz različitih područja, kao i druge stručnjake iz IT industrije, koji rade na interdisciplinarnim istraživačkim projektima.

Logotip Centra za umjetnu inteligenciju i kibernetičku sigurnost Sveučilišta u Rijeci

Prije nego što sam započela raditi na web stranici, osmislila sam logotip i osnovni vizualni identitet koji se s klasičnim plavim tonovima uklapa u očekivanja tehnološki orijentiranog branda, ali je također osvježen neonski zelenom i lila bojom.

Logo Centra za umjetnu inteligenciju i kibernetičku sigurnost - simboličko značenje

Pošto je puni naziv Centra dugačak te ima hrvatsku i englesku verziju, a dizajn znaka sadrži sitne detalje, kreirala sam 10 različitih kompozicijskih varijanti kako bih osigurala da postoji savršen logo za svaku priliku. (Uz to dodajmo 5 varijanti boja za svaku kompozicijsku, što ukupno iznosi 50 različitih inačica logotipa.)

Logo Centra za umjetnu inteligenciju i kibernetičku sigurnost - varijante boja
Varijante boja glavnog logotipa
Logo Centra za umjetnu inteligenciju i kibernetičku sigurnost - varijante veličine
Kompaktne varijante logotipa

Okosnica projekta je web stranica Centra bazirana na sustavu WordPress, prilagođenih funkcionalnosti koje znanstvenicima olakšavaju unošenje radova i projekata, a Centru da istakne produkciju svojih laboratorija i značaj svog rada.

WordPress web stranica Centra za umjetnu inteligenciju i kibernetičku sigurnost

Unikatan brand koji će zadiviti vaše klijente

Kroz brand strategiju, atraktivan logo i kompletno grafičko rješenje za web i tisak, zajedno možemo stvoriti upečatljiv brand koji komunicira vaše istinske vrijednosti.

Više o mojim uslugama