Dizajn logotipa za certifikat organske poljoprivrede

Zadruga AgriBioCert je ovlašteno kontrolno tijelo za provođenje stručne kontrole i certifikacije u području ekološke proizvodnje, osnovano 2003. Nakon 20 godina uspješnog rada, odlučili su da je pravo vrijeme za profesionalni vizualni identitet Zadruge i novi logotip.

AgriBioCert logo dizajn - varijante

Na zahtjev klijenta prilikom redizajna logotipa zadržan je motiv roga obilja, koji je 20 godina bio zaštitni znak Zadruge. Simbol je značajno pojednostavljen, kako bi zadržao jasnoću i u vrlo malim dimenzijama.

Stari i novi AgriBioCert logotip
AgriBioCert vizualni identitet - knjiga standarda
Knjiga standarda

Uz logotip i knjigu standarda koji su namijenjeni djelatnicima Zadruge AgriBioCert, pripremila sam i datoteke za certificirane korisnike koji objedinjuju AgriBioCert logotip i logotip EU Organic u skladnu kompoziciju. Ove su datoteke dostupne na hrvatskom i engleskom jeziku, svaka s četiri varijante teksta u četiri varijante boja.

AgriBioCert i EU Organic logotipi
AgriBioCert i EU Organic logotipi – varijante boja
Uputstva za certificirane korisnike
Uputstva za korištenje logotipa AgriBioCert i EU Organic
Primjer reprodukcije AgriBioCert i EU Organic logotipa na etiketi proizvoda
Primjer reprodukcije AgriBioCert i EU Organic logotipa na etiketi proizvoda

Unikatan brand koji će zadiviti vaše klijente

Kroz brand strategiju, atraktivan logo i kompletno grafičko rješenje za web i tisak, zajedno možemo stvoriti upečatljiv brand koji komunicira vaše istinske vrijednosti.

Više o mojim uslugama

Warning: Undefined variable $post in /home/neladunatocom/neladunatohr/wp-content/themes/neladunato/page-portfolio.php on line 14

Natrag na portfolio projekata