Web stranica 4D-monitoring

4D-monitoring je tvrtka specijalizirana za geografske informacijske sustave (GIS) i geo-referencirane sferne slike (VR 360° fotografija), a surađuju s klijentima u javnom sektoru kao što su gradovi, općine i javna komunalna poduzeća.

Kada su 2013. pokrenuli tvrtku, dizajnirala sam njihov logotip i vizualni identitet te stariju verziju web stranice. Tvrtka je nastavila rasti, kao i popis referenci, a njihove usluge su u međuvremenu znatno evoluirale, tako da im je trebala potpuno nova stranica. Stara web stranica nije učinkovito komunicirala prednosti koje nude svojim klijentima, a sadržaj je sastavljen na brzinu pa nije bilo puno mjesta za napredak. Ovoga puta odlučili smo posvetiti pozornost sadržaju od samog početka.

Responzivna WordPress web stranica 4D-monitoring
Wordpress web stranica 4D-monitoring

Na samom početku projekta održali smo konzultacije na kojima smo razgovarali o ciljevima tvrtke i analizirali sve sadržaje koje su do sada stvorili, a koji bi se mogli koristiti na novoj web stranici (poput članaka i multimedije). Predložila sam klijentu mapu korisničke putanje, arhitekturu web stranice i smjernice za sadržaj koji će sami izraditi. Početak projekta zakazan je za 2 mjeseca, a u međuvremenu je klijent kreirao sadržaj (uz pomoć mog Vodiča za planiranje sadržaja web stranica) i naručio profesionalne fotografije.

Na WordPress platformi sam izradila dvojezičnu web stranicu. Vrlo smo ponosni što je sve na stranici jedinstveno: izvrsne profesionalne fotografije Luke Žanića, ikone i ilustracije koje sam nacrtala, kao i prilagođena paleta boja Google karte na kontakt stranici koja koristi boje tvrtke.

Dizajn i razvoj trajali su manje od mjesec dana od početka do kraja projekta, što vjerujem da je moj osobni rekord za izradu web stranice ovog opsega.

Evo što direktor tvrtke Kristijan Ljutić kaže o našoj suradnji:

Imali smo web stranicu koja zbog nedostatka sadržaja nije više ispunjavala naše trenutne potrebe. Odlučili smo se za suradnju s Nelom zbog zadovoljstva s kvalitetom pri izradi prethodnih projekata. Ugodno nas je iznenadio njen konstantni rad na unaprjeđenju vlastite usluge, te osobni i profesionalni integritet.

Jako sam zadovoljan s inicijalnim rezultatom projekta, a to je kvalitetna web stranica.

Preporučam Neline usluge svojim kolegama, poslovnim partnerima i klijentima zbog kvalitete njenog rada kao i ležerne, ali profesionalne komunikacije.

Save

Unikatan vizualni identitet koji će zadiviti tvoje klijente

Bilo da ti treba samo logo ili kompletno grafičko rješenje za web i tisak, zajedno ćemo stvoriti brend koji prikazuje tvoju tvrtku u najboljem svijetlu.

Saznaj više