Stvori upečatljiv prvi dojam na događajima

Ako se pripremaš za nadolazeći događaj, profesionalno dizajnirani marketinški materijali mogu ti pomoći da se istakneš među svojim novim kontaktima i pretvoriš poznanstva u nove klijente.

Mnogi moji klijenti često sudjeluju na konferencijama i sajmovima ili održavaju vlastite radionice – prodaju svoje proizvode i usluge na štandovima, predaju ili se druže i stvaraju nove kontakte.

Savarakatini promo paket za radionice i konferencije

Pobrinut ću se da svi tvoji marketinški materijali budu usklađeni s vizualnim identitetom tvoje tvrtke za sjajan prvi dojam.

Otkrila sam da su ovo elementi koji u kombinaciji privlače pozornost, educiraju tvoje nove kontakte i vode ih prema slanju upita za tvoje usluge.

 • Veliki roll-up banneri privlače pozornost izdaleka i bolje se pamte.
 • Posjetnice – posebno one zanimljivog dizajna – su odlične za započinjanje razgovora i ostajanje u kontaktu.
 • Profesionalne prezentacije prikazuju te kao stručnjaka koji pazi na detalje.
 • Promotivne brošure izvrstan su edukativni materijal za ljude koji su pokazali interes za onime čime se baviš.
 • Pokloni ljudima ostaju za pamćenje, jer njih sačuvaju i nakon što bace promotivne materijale u smeće.
 • Dobro dizajnirana web stranica vodi sve one koji ju posjete prema tome da postanu zainteresirani potencijalni klijenti.

Svaki od ovih elemenata sam za sebe možda ne bi bio toliko moćan, ali kada kreiraš smislenu putanju za tvoje nove potencijalne klijente, to će ih bolje uvjeriti da je tvoja tvrtka ona prava za njih, kad vide koliko je truda i promišljanja uloženo u sve marketinške materijale.

Većina malih tvrtki ne ulaže u profesionalnu prezentaciju, što ja smatram malo žalosnim, ali to je dobra vijest za tebe – to znači da ćeš se lako među njima istaknuti i ako napraviš samo par jednostavnih stvari.

MATDAT dizajn promotivnih materijala za konferencije i sajmove

Što je uključeno u paket

 • Dizajn posjetnica
 • Dizajn prezentacije
 • Promotivna brošura (preklopljeni A4 format)
 • Dizajn roll-up bannera (“pingvin”)
 • Dizajn poklona (razglednica, oznaka za knjige, bedž ili naljepnica)

Cijena cijelog paketa je 5.000,00 KN, što je ušteda od 800,00 KN u usporedbi sa zbrojem cijena dizajna pojedinačnih materijala. Ako smo već ranije napravili neke od ovih materijala, možemo ih izostaviti ili dodati nešto drugo.

Dodatak: mini landing web stranica

Još nemaš stranicu, a u žurbi si? Ne mogu napraviti cijelu web stranicu u jednom danu, ali mogu napraviti landing page u tjedan dana. Javi mi imaš li neki sadržaj koji možemo iskoristiti i napravit ću stranicu s osnovnim funkcijama za prikupljanje informacija od zainteresiranih potencijalnih klijenata i partnera koje ćeš upoznati.

Ova stranica može sadržavati formular za upit, upis na newsletter ili rezervaciju termina sastanaka.

Cijene landing pagea počinju od 3.000,00 KN.

Savarakatini promo paket za sajmove

Kako naručiti

1. korak: Pripremi sav sadržaj

Trebaju mi svi tekstovi i slike za prezentaciju i brošuru te točne informacije koje trebaju biti na posjetnici, banneru i stražnjoj strani razglednice ili knjižne oznake. Sve to treba biti spremno prije nego počnem.

Ako naručuješ landing page web, pripremi i sadržaj za stranicu. Minimum je uvodni tekst koji opisuje čime se tvoja tvrtka bavi, tekst “O nama”, pregled usluga i konakt informacije. Također ćeš trebati kupiti vlastitu domenu i hosting.

2. korak: Pošalji upit i sav sadržaj

Kada dobijem upit, poslat ću ti detaljnu ponudu sa ukupnom cijenom i predloženim rasporedom aktivnosti i onda možemo krenuti.

Imaj na umu da ovisno o tome koliko sam zauzeta, možda ćeš malo čekati na početak projekta pa predlažem da kreneš planirati što ranije kad se pripremaš za neki događaj.Warning: Array to string conversion in /home/neladunatocom/neladunatohr/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Templates/display-form-container.html.php on line 11