Radionice dizajna, marketinga i kreativnog poduzetništva

Kontinuirana edukacija nakon završenog formalnog obrazovanja ključ je uspjeha na današnjem tržištu rada. Tehnologije i metode rada napreduju znatno brže nego što se programi na fakultetima stižu prilagođavati pa formalna znanja brzo zastarijevaju.

Svoju dugogodišnju karijeru izgradila sam na znanjima i vještinama prikupljenim samostalno te kroz seminare, tečajeve i radionice, a svoje znanje namjeravam na isti način nadograđivati i ubuduće. Budući da iz prve ruke znam koliko je takav način učenja koristan, veliko mi je zadovoljstvo što mogu pružiti svoje usluge savjetovanja i edukacije ostalim poduzetnicima, studentima i svima koji su motivirani na kontinuirani osobni i profesionalni razvoj.

Nela Dunato predavanje
Foto: Pradeep Singh

In-house edukacije

Osim javnih predavanja, radionica i seminara, također održavam radionice za tvrtke sa prilagođenim programom koji odgovara njihovim potrebama. Ako bi tvojem timu koristilo malo strateškog razmišljanja o brendingu i digitalnom marketingu, kao i praktični savjeti kako strategiju provesti u djelo, kontaktiraj me.

Nela Dunato radionica

Nadolazeće edukacije

Nema planiranih događanja u kalendaru! Prijavi se na listu obavijesti na dnu stranice za obavijesti o novim događanjima.

Radionice u ponudi

Brend strategija radionica

Brend strategija za pružatelje usluga

Većina savjeta o brendingu orijentirana je prema koorporacijama i startupima, no za tvrtke i freelancere koji nude personalizirane usluge ne vrijede ista pravila kao za proizvode. Autentični brending uspijeva tamo gdje korporativni i osobni brending ne djeluju: brend orijentiran ka razvoju dugotrajnih veza sa klijentima.

Više informacija


Sadržajni marketing radionica

Sadržajni marketing

Najbolji marketing je pružanje vašim potencijalnim kupcima ono što oni žele – besplatno.

Današnji kupci su razvili otpornost na tradicionalno oglašavanje, a more dostupnih besplatnih informacija omogućava im da biraju sadržaj koji im je najkorisniji. To nije razlog za zabrinutost, već prilika da se vaša tvrtka istakne kao ona koja nudi najveću vrijednost.

Više informacija


Dizajniraj svoj kreativni proces radionica

Dizajniraj svoj kreativni proces

Nedefinirani, šupljikavi i labavi poslovni procesi omogućuju klijentima da te razvlače kao žvakaću, dok kvaliteta tvog kreativnog rada opada. Bez jasno postavljenih međusobnih očekivanja i granica tvoji klijenti te ne doživljavaju ozbiljno, već kao “malu od Photoshopa” ili “malog od WordPressa”. Nedostatak poslovnog procesa je upravo ono što odvaja kreativne ljude od kreativnih profesionalaca.

Ako želiš napredovati i raditi s boljim klijentima – onima koji te cijene, poštuju, plaćaju fakture s veseljem i zauvijek žele raditi samo s tobom – vrijeme je za proljetno čišćenje.

Više informacija


Prijavi se na listu obavijesti

Ako želiš primati obavijesti o nadolazećim radionicama, seminarima i predavanjima, upiši se na listu. (Ova newsletter lista je isključivo za informacije o edukacijama i neće biti korištena u druge svrhe.)

Teme radionica uključuju:

  • dizajn
  • brending
  • digitalni marketing
  • freelancing
  • kreativnost i osobni razvoj